SSL (https) voor Directadmin en webhosting

Wij hebben onlangs een upgrade uitgevoerd aan de DirectAdmin omgeving van onze web en e-mail servers, vanaf heden bieden deze ook volledige SSL ondersteuning.

Als u nu inlogt onder DirectAdmin dan wordt u automatisch doorgeschakeld naar een beveiligde omgeving.

Zo als u waarschijnlijk al eerder heeft gelezen is het belangrijk om uw website voor juli 2018 om te laten zetten naar SSL (https). Indien u dit niet doet, dan zullen Chrome en mogelijk ook andere browsers een melding geven dat uw site als onveilig wordt beschouwd.

Om ervoor te zorgen dat uw website na juli 2018 als veilig wordt weergegeven bieden we klanten die gebruik maken van onze hosting een gratis SSL certificaat aan waarmee uw website het label veilig krijgt. Om het geheel goed te laten werken is het van groot belang dat de inhoud van uw website (html code, wordpress) ook geheel is aangepast voor de SSL ondersteuning. Indien er nog hyperlinks in de bron van uw website staan die niet naar https verwijzen, dan zal de browser aangeven dat uw website niet veilig is.

Er bestaat een grote kans dat wij een aantal aanpassingen zullen moeten doen aan uw website zodat het “veilig label” wordt getoond en uw site dus daadwerkelijk als veilig wordt beschouwd.

Graag ontvangen we van u een akkoord om uw website om te laten zetten. De gemiddelde tijd om de aanpassingen aan uw website door te voeren zal ongeveer rond één uur liggen. In sommige gevallen zal het gelijk werken zonder dat er aanpassingen doorgevoerd te hoeven worden, uiteraard zullen we dan niks aan u doorberekenen.

Reageren niet mogelijk